„IGRAJU SVI, ČAK I NEPRIJAVLJENI“: Navijači ismijali HNS-ov poziv da izglasaju slogan za autobus Vatrenih!

Foto. HNS

Uefa je u siječnju pozvala navijače zemalja sudionica Europskog prvenstva da osmisle i predlože slogane koji će krasiti autobuse reprezentacija na Euru u Francuskoj.

Među brojnim prijedlozima za hrvatski autobus izabrana su tri najbolja:

1. Srce. Ponos. Hrvatska!
2. Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
3. Jedan tim, jedan cilj, Hrvatska iznad svih!

Hrvatski nogometni savez na svojim je službenim mrežnim sranicama pozvao navijače da sudjeluju u izboru najatraktivnijeg slogana za autobus reprezentacije. Na EURU u Francuskoj Hrvatska će snage odmjeriti s Turskom, Češkom i Španjolskom, a HNS je navijače motivirao i nagradama koje uključuju i ulaznice za utakmice EP-a u Francuskoj. Natječaj je dostupan na službenim stranicama Europske nogometne federacije.

No navijači su i ovo iskoristili da i putem društvenih mreža zajedljivim sloganima-doskočicama iskažu svoje (negativno) mišljenje o reprezentaciji koja je pod izbornikom Antom Čačićem prema navijačkom puku više no ikada pod utjecajem „gazde iz zavjetrine“ hrvatskog nogometa – Zdravka Mamića i njegova klana koji reprezentaciju koristi kao „izlog za prodaju svojih igrača“.

Navijački puk je kao i uvijek iskazao nevjerojatnu maštovitost u predlaganju slogana, pa su tako HNS-u na Facebook stranici predloženi slogani:

“Mamićeva prćija”,

“Tata Zdravko”,

“HNS mafija”,

“Nismo u transu, nego u Čazmatransu”,

“Dva puta provjeri spisak igrača”…

Putem društvenih mreža, a ponajviše na stranici portala Index.hr, internetom kruže i slogani “Mamić tours”, “Lakrdija HNS-a”, “Rikverc-tranc”, “Ne treba potvrda o nekažnjavanju”, “Lakrdijatrans”, “Sjebali smo nogomet, sjebat ćemo i bus”, “Za dom – zapisnik zaboravi”, “Svi na broju!”, “Mamić i sinovi”, “Prćijatrans”, “Jedan tim, jedan cilj – obitelj Mamić iznad svih” i nama najbolji – “Igraju svi, čak i neprijavljeni”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari