REAKCIJA TRENERA RIJEKE

ROŽMAN NAKON TRILERA NA RUJEVICI: ‘Bilo je škakljivih situacija. Već treću, četvrtu utakmicu ne idu nama u korist’

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Četvrta Rijeka sada ima 27 bodova uz tri utakmice manje

Nogometaši Rijeke i Šibenika u susretu su 19. kola Prve HNL odigrali 2-2 (1-2).

Šibenčani su bili nadomak trećeg uzastopnog uspjeha i to na gostovanjima, poveli su 2-0 golovima Sahitija (27) i Jurića (32), za Rijeku je smanjio Pavičić (34), da bi na konačnih 2-2 poravnao Andrijašević (90+11-11m) iz kaznenog udarca u 10. minuti sudačke nadoknade.

“Preslika utakmice sa Goricom, naša dominacija, promašeni zicer, a s druge strane nas kazni prvi izlet suparnika na našu polovicu. Nakon 0:2 smo se vratili, opet imali puno ubačaja, dobrih prilika, bilo je nekih škakljivih situacija. Već treću, četvrtu utakmicu te situacije ne idu nama u korist, onda se naprave analize pa se vidi da smo oštećeni. Ja sam tu da se brinem o momčadi, nisam zadovoljan da lako primamo golove na širokom prostoru. Apsolutno želim da budemo bolji, kući ne smijemo primiti dva pogotka”, rekao je Simon Rožman nakon susreta u kojem je dobro istrošio glasnice.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari