SENZACIJA U DOHI

SENZACIJA! Hrvatska u osmini finala SP ide na Japance koji su neočekivano pobijedili favoriziranu Španjolsku!

Veliki favorit Španjolska povela je u prvom poluvremenu 1:0 no senzacionalni Japanci početkom drugog poluvremena napravili su totalni preokret

JAPAN – ŠPANJOLSKA 2:1 (0:1)

Strijelci: Morata 11’/Doan 48′, Tanaka 51′

Japan: Gonda – Taniguchi, Yoshida, Itakura – Nagatomo, Tanaka, Morita, Ito – Kubo, Maeda, Kamada

Španjolska: Simon – Balde, Torres, Rodri, Azpilicueta – Pedri, Busquets, Gavi – Olmo, Morata, Williams

Hrvatska je saznala protivnika u osmini finala Svjetskog prvenstva! U ponedjeljak u 16 sati Vatreni će igrati protiv Japana, koja je slavila 2:1 protiv Španjolske.

Nevjerojatno, s brojnim obratima, bilo je treće kolo skupine E. Tijekom prvih poluvremena utakmica prolaz dalje su imali Španjolska i Njemačka, no u drugom poluvremenu se sve okrenulo te su određeno vrijeme svoje mjesto među 16 najboljih imali Japan i Kostarika.

Na kraju su dalje prošli Španjolska i Japan koji su igrali međusobno, a baš kao i u 1. kolu protiv Njemačke, tako su Japanci još jednom 0-1 okrenuli u svoju 2-1 pobjedu. Morata je u 11. minuti doveo Španjolsku u vodstvo, dok su na početku drugog dijela za Japan pogađali Doan u 48. i Tanaka u 51. minuti.

Njemačka je, pak, pobijedila Kostariku 4-2, ali ništa to nije pomoglo Nijemcima koji su drugi put u nizu na svjetskom prvenstvu ispali u skupini. Za Njemačku su golove postigli Gnabry u 10., dva Havertz u 73. i 85. minuti te Fuellkrug u 89., dok su strijelci za Kostariku bili Tejeda u 58. i Vargas u 70. minuti.

Vodeći Japan je skupio šest bodova i igrat će protiv Hrvatske. Španjolska i Njemačka su osvojile po četiri boda, ali je zbog bolje razlike pogodaka Španjolska druga koja će u osmini finala igrati protiv Maroka, piše Net.hr.

Uskoro opširnije…


Standings provided by Sofascore

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari