1. HMNL: RIJEKA - NOVA GRADIŠKA

Video | Stiže i Armada: Malonogometni klub Rijeka poziva navijače na derbi u subotu na Trsatu

Hrvatski malonogometni klub Rijeka odlično je krenuo u sezonu u jedinstvenoj 1. HMNL, drugom rangu natjecanja

Imaju stopostotni učinak, a u subotu na Trsatu žele pred svojim navijačima ostvariti pobjedu koja bi ih približila cilju, a to je najviši rang.

Mali brat riječkog nogometnog prvoligaša također se nalazi na prvom mjestu ljestvice. Radi se o 1. Hrvatskoj malonogometnoj ligi, a od ove godine riječ je o jedinstvenoj drugoj ligi futsala, no Riječani se tu ne žele zadržati duže od jedne sezone.

”To je neki primarni cilj da prvim mjesto osiguramo elitnu ligu, 2,3,4 mjesto nosi kvalifikacije u kojima će biti neka borba pa bi radije prošli putem tog prvog mjesta”, kaže pomoćni trener HMNK Rijeka Romano Pejnović za Kanal Ri.

Novi protivnik na tom putu je Nova Gradiška koja također ima maksimalan učinak nakon prva tri kola.

”Teška utakmica, derbi za prvo mjesto i nadamo se neki pozitivan niz od četiri pobjede i da krenemo korak po korak prema prvom mjestu i zajedničkom cilju”, poručuje Carlo Berković, vratar HMNK Rijeka

”Nadamo se pobjedi prije svega. Nadamo se da će što više ljudi doći pogledati utakmicu u Dvorani mladosti u 19 sati. Armada je najavila svoj dolazak, nošeni njihovom energijom i našom kvalitetom dolazimo opet do vrijedna tri boda”, kaže Pejnović.

Susret malonogometaša igra se u subotu od 19 sati u Dvorani Mladosti na Trsatu, donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari