SUPERSPORT HNL

U nedjelju Istra – Rijeka (15); Sopić: Bez obzira na poredak na ljestvici, očekuje nas zahtjevna utakmica

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Istre 1961 (Stadion Aldo Drosina, 15 sati) u utakmici 12. kola SuperSport HNL-a

Nakon dvotjedne pauze zbog reprezentativne pauze, Rijeku očekuje derbi della Učka u kojoj će imati sjajnu podršku nakon što je rasprodana južna tribina.

– Drago mi je da će biti jako puno naših navijača. Bez obzira na trenutno stanje na ljestvici, očekuje nas zahtjevna utakmica. Nadam se da smo izvukli pouke iz utakmice protiv Rudeša. Spremni smo i nadam se da ćemo ispuniti zadani cilj, a to je pokušati osvojiti tri boda, rekao je Željko Sopić, trener Rijeke.

– Istri je najveći problem stvorio poraz od Lokomotive, jednostavno nisu bili pravi taj dan. Vjerujem da će Istra vrlo brzo krenuti prema sredine ljestvici, igraju dobro, ali rezultati ih ne prati. Moramo naglasak staviti na njihove brze igrače, rekao je Željko Sopić.

Utakmicu u Puli najavio je i Toni Fruk.

– Čeka nas teška utakmica, puno zahtjevnija nego na Rujevici. Htjeli bismo to ponoviti ali treba biti realan, strpljiv i ponizan i ući u utakmicu maksimalno fokusiran i pokušati uzeti tri boda i tako dokazati zašto smo ovdje gdje se trenutno nalazimo, rekao je Fruk.

U videu pogledajte cijelu konferenciju za medije:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari