SUTRA VELIKA FEŠTA! U utorak predstavljanje momčadi HNK Rijeke na Gatu Karoline Riječke

Uz brojni zabavni sadržaj koji će zabavljati prisutne tijekom cijele večeri, bit će predstavljeni igrači seniorske ekipe HNK Rijeka kao i stručni stožer za nadolazeću sezonu

Hrvatski nogometni klub Rijeka, kao i proteklih godina, organizira predstavljanje igrača za predstojeću sezonu 2016./2017. Uz brojni zabavni sadržaj koji će zabavljati prisutne tijekom cijele večeri, bit će predstavljeni igrači seniorske ekipe HNK Rijeka kao i stručni stožer za nadolazeću sezonu.

Iz HNK Rijeke poručuju i ovim putem kako im je čast i veliko zadovoljstvo pozvati sve one koji vole i podržavaju HNK Rijeku na predstavljanje koje će se održati u utorak 5. srpnja u 20 sati na Gatu Karoline riječke. Zajedno smo Rijeka!

Obavijest: radno vrijeme blagajni

Ovom prilikom još jednom podsjećamo da su od utorka 21. lipnja u slobodnoj prodaji na stadionu HNK Rijeka kompleti ulaznica za sva mjesta koja još nisu prodana, uključujući i one koje je klub čuvao za svoje pretplatnike.

Od ponedjeljka (4. srpanj) blagajne na Zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka radit će od 15 do 19 sati, dok će subotom biti otvorene od 9 do 12 sati.

Nedjeljom blagajne neće raditi. Navijači i dalje na blagajnama mogu kupiti komplet za nadolazeće prvenstvo što će Rijeka otvoriti gostovanjem kod Splita (16. srpnja), dok je prva domaća utakmica protiv Istre 1961 na rasporedu u petak 22. srpnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari