'GOSPODIN IDE NA TRIBINU'

Trener Rijeke izbacio iz momčadi jednog od najboljih igrača: ‘Borio sam se za tog dečka kao za svog sina, ali…’

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Selahiju naime istječe ugovor na kraju sezone, žele ga Dinamo i Hajduk, a izgledno je da do dogovora s Rijekom neće doći, pa je pitanje hoće li uopće ove sezone više nositi dres momčadi s Rujevice.

Rijeka će u nedjelju od 17.10 sati na Rujevici u 18. kolu HNL-a ugostiti Slaven Belupo, a u toj utakmici trener domaćina Željko Sopić ne računa na jednog od najboljih igrača ove polusezone Lindona Selahija.

“Slogan Rijeke je ‘Krepat ma ne molat’, a ne onaj ‘igra tko ima vremena’, tako da će gospodin Selahi biti na tribinama”, objasnio je Sopić odluku kluba pa nastavio:

“Dobili ste informaciju, tako da ne lupetate neke gluposti po novinama ovaj tjedan. U Hrvatskoj vlada demokracija i svatko ima pravo izabrati ono što želi. Ovoliko koliko sam se i osobno borio za tog dečka, toliko se ne bih borio niti za svog sina. Nažalost dođe trenutak kada se neke stvari moraju prelomiti. Tu će najviše ispaštati sam igrač, ja kao trener, a na kraju i klub. Jednog dana mora se donijeti neka odluka. On je donio svoju odluku i bio je upoznat što ta odluka nosi. Klub je donio svoju. Nadam se da će se ta odluka promijeniti, a sada stvari tako stoje. Trenutno nema dogovora, a razgovara se već tri mjeseca.”

Selahiju naime istječe ugovor na kraju sezone, žele ga Dinamo i Hajduk, a izgledno je da do dogovora s Rijekom neće doći pa je pitanje hoće li uopće ove sezone više nositi dres momčadi s Rujevice, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari