TRENER SVIH TRENERA: ‘Nije pretjerano očekivati da odemo do naslova prvaka Europe!’

Kada je trener svih trenera u pitanju velikih riječi nije nedostajalo, a njegove izjave pojačat će ionakon snažan optimizam koji caruje među reprezentativcima i navijačima

Na samo sebi svojstven način Miroslav Ćiro Blažević je za RTL prokomentirao veliku hrvatsku pobjedu nad Španjolskom.

Kada je trener svih trenera u pitanju velikih riječi nije nedostajalo, a njegove izjave pojačat će ionakon snažan optimizam koji caruje među reprezentativcima i navijačima.

“Pa mi smo s desetkovanom ekipom uspjeli pobijediti još uvijek aktualne europske prvake koji su slovili za prvog favorita. Nije pretjerano očekivati ni ono najveće – da budemo u finalu i da ostojimo naslov”, poručuje legendarni Ćiro.

Kaže da je izbornik Čačić nakon ove pobjede postao general, a bio je kaplar te da mu treba čestitati. Brojne epitete sipao je i na račun Ivana Perišića.

“Još dok je bio u Borussiji sam se čudio zašto ne igra u prvoj momčadi jer on je igrač avangard. On je igrač koji se najviše traži, koji eliminira, koji može pobjeći, probiti, koji donosi milimetarski precizne centaršuteve i zabija golove. Ja ne znam tko mu je uopće ravan na ovom Euru”, smatra Blažević.
Dario Todorović

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari