KONFERENCIJSKA LIGA

U četvrtak Rijeka – Dukagjini (20.15): Evo važnih uputa za navijače!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Nogometaši Rijeke u četvrtak (Stadion HNK Rijeka, 20.15 sati) dočekuju KF Dukagjini u utakmici 2. pretkola Konferencijske lige.

Ulazi na stadion se otvaraju u 19 sati, a prodaja ulaznica za navijače HNK „Rijeka“ je na zapadnim blagajnama na dan utakmice u vremenu od 15 sati, a na istočnim blagajnama od 17 sati.

Ulaznice se mogu kupiti i online putem linka: https://www.ulaznice.hr/web/event/60/658

Prodaje ulaznica na dan utakmice od 19 sati za gostujuće navijače KF Dukagjini biti će na blagajni na ulazu na južnu gostujuću tribinu stadiona HNK „Rijeka“.

“S obzirom da se očekuje dolazak većeg broja gledatelja te pojačane sigurnosne mjere na ulazima molimo sve naše navijače da krenu što je ranije moguće na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima pred sam početak utakmice.

Naglašavamo da su ulaznice personalizirane (na ime i prezime nositelja) i da je za ulaz na stadion obvezan i osobni dokument s fotografijom (osobna, putovnica ili vozačka) radi provjere istovjetnosti podataka na ulaznici i dokumentu. Također, sve osobe bez obzira na dob moraju posjedovati ulaznicu.

Pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor.

Uz prethodno navedeno posebno molimo naše navijače da se ne zadržavaju na stepenicama i prolazima tribina tijekom utakmice kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za sve nas u vidu novčanih kazni, zabrana dolaska na utakmice i zatvaranja tribina ili stadiona za gledatelje.”, poručili su iz HNK Rijeke.

Pogledajte videoprilog Kanala Ri:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari