U NEDJELJU (19) NA RUJEVICI RIJEKA-ZAGREB Rijeka „ne pamti“ kada je posljednji put izgubila od Zagreba!

Nedjeljni ogled u 12. kolu MAXtv Prve lige bit će 57. prvenstveni ogled Rijeke i Zagreba.

Rijeka je dosad upisala 24 pobjede, 12 utakmica završeno je remijem, a 21 utakmica otišlo je na stranu Zagreba. Rijeka je u tim utakmicama postigla 78, a Zagreb 72 gola.

U međusobnim susretima najviše utakmica skupili su Dražen Biškup, Kristijan Čaval i Hrvoje Štrok sa 17 nastupa, dok je čak šest igrača postiglo osam golova (Radomir Đalović, Tomislav Erceg, Sandro Klić, Ivan Krstanović, Joško Popović, Ahmad Sharbini).

Rijeka u prvenstvu već osam utakmica ne zna za poraz protiv Zagreba, od toga je upisala sedam pobjeda, a remi je stigao u trećem kolu ove sezone u Kranjčevićevoj (3:3).

Posljednji put Zagreb je slavio 7. travnja 2012. kada je na Kantridi pobijedio 1:0 golom Hrvoja Štroka. Onda je krenuo niz u kojem je Rijeka postigla 19, a primila sedam golova. (hnk rijeka)

[highlight]

Ulaznice za utakmicu protiv Zagreba

Ulaznice se do subote prodaju od 16 do 19 sati na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp. U nedjelju ulaznice će se prodavati od 17 do 20 sati. Radi bržeg procesa personalizacije poželjno je imati osobni dokument.

[/highlight]

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari