KEK UOČI ZAGREBA: Pristajem i da dobijemo gol, samo da damo jedan više

Nogometaši Rijeke u nedjelju u okviru 12. kola MAXtv Prve lige dočekuju Zagreb (stadion HNK Rijeka, 19 sati). U prvom dijelu sezone momčadi su u Kranjčevićevoj podijelile bodove (3:3).

– Nedostaju nam bodovi. Dolazi nam ekipa koja igra tehnički nogomet s puno dodavanja. Treba biti pažljiv koncentriran i ustrajan, vršiti pritisak. Čeka nas utakmica u koju treba ući s agresijom i dobijati ničije lopte. Pristajem i da dobijemo gol, samo da damo gol više od protivnika. U nogometu se broje golovi i pobjede – rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Zagreb ove sezone još nije ostvario pobjedu u prvenstvu. U 11 utakmica upisao je četiri remija i sedam poraza.

– Bez obzira što nismo dobili dvije posljednje utakmice atmosfera u ekipi je dobra što se vidi na treningu i svlačionici. Nedostaju nam bodovi i već od iduće utakmice moramo povećati konto. Svi će sigurno reći da je utakmica dobivena jer Zagreb nema niti jednu pobjedu. To su najgore utakmice, jer ako podcijenimo protivnika, nogomet te brzo kazni – zaključio je Filip Bradarić.

U videu pogledajte što su još u najavi utakmice protiv Zagreba izjavili Matjaž Kek i Filip Bradarić. (hnk rijeka)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari