U NEDJELJU FINSKA-HRVATSKA (18): Matej Mitrović vjerojatno u prvih 11 mijenja Ćorluku

Matej je u četvrtak u utakmici protiv Kosova u igru ušao na početku drugog poluvremena, a u 64. minuti postigao je prvi pogodak u dresu reprezentacije

“Bitno mi je da igram dobro u klubu i moje vrijeme će doći. Ne opterećujem se reprezentacijom, ali naravno svatko bi volio igrati za reprezentaciju. Najbitnije je da dobro igram u klubu i onda će doći i poziv, bile su riječi Mateja Mitrovića za emisiju HNK Rijeka TV samo nekoliko dana prije nego što je stigao poziv izbornika Ante Čačića za utakmicu protiv Kosova u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Matej je u utakmici protiv Kosova u igru ušao na početku drugog poluvremena, a u 64. minuti iskoristio je ubacivanje Brozovića za prvi pogodak u dresu reprezentacije.

– Kada sam dolazio bio sam sretan što sam uopće pozvan i što mogu biti dio reprezentacije, poručio je Matej Mitrović iz Finske gdje reprezentaciju očekuje novi ogled u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

– Drago mi je da sam dobio poziv i što mi je izbornik pružio priliku da igram. Pokušao sam to najbolje iskoristiti i eto na kraju sam zabio prvi gol za reprezentaciju. Osjećaj je predivan, sve se oklopilo u nekoliko dana, rekao je branič Rijeke.

Mitrović se u reprezentaciji pridružio donedavnom suigraču Ivanu Vargiću.

– Ispričao sam se Vargom u ovih nekoliko dana, cimeri smo tako da smo si već i dosadili, ustvrdio je Mitrović kroz smijeh.

Hrvatsku ogled protiv Finske očekuje u nedjelju od 18 sati po srednjeeuropskom vremenu.

– Atmosfera u reprezentaciji je odlična. Protiv Finske očekujemo pobjedu, ali naravno nema opuštanja. Svakog protivnika moramo ozbiljno shvatiti i u svaku utakmicu ući maksimalno, ako želimo tri boda, zaključio je Matej Mitrović.

Foto: HNS

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari