Video | ‘U Rijeci su Funcuti, Armada, navodno dolaze i Boysi, a nitko nije dobar s Torcidom’

Rijeka je domaćin velikog finala Kupa na Rujevici. Od 19 sati igraju Hajduk i Šibenik. Više u videoprilogu!

Tristotinjak navijača Hajduka stiglo je u Rijeku tzv. “bilim vlakom” koje su dočekale brojne policijske snage, te ih prepratile do stadiona.

U gradu nije bilo većih problema. Policija je na glavnim punktovima, a sve veće organizirane skupine navijača pod policijskom su pratnjom.

Navijači pod policijskom pratnjom uoči dolaska u Rijeku

Za utakmicu je prodano oko 6500 ulaznica a Funcuta, navijača Šibenika, očekuje se oko 1000.

Bili vlak sa navijačima Hajduka stigao je na kolodvor Škrljevo odakle su navijači u pratnji policije autobusima nastavili do stadiona na Rujevici.

Pogledajte fotografije:

U prilogu RTL-a možemo vidjeti sekvencu kad su torcidaši došli u Rijeku i čuti kako interventni policajac govori: “Hej, ajde nazad”.

Isto tako, Marko Vargek je rekao u javljanju, a ovaj poznati reporter se od jučer nalazi u Rijeci, kako je u gradu jedan specifičan koktel navijača: “Tu su Funcuti, Armada, navodno stižu i Boysi, ne znam, možda još nedostaju Podravske štuke, da se malo našalim, ali svi oni nisu u dobrim odnosima s Torcidom”, donosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari