SUPERSPORT HNL

U subotu (17) Varaždin – Rijeka; Sopić: U Varaždin po val optimizma uoči Kupa

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u subotu 11. svibnja od 17 sati gostuju kod Varaždina na stadionu NK Varteks u 34. kolu SuperSport HNL-a

Iako bez tri igrača sa žutim kartonima (Goda, Hodža, Radeljić), ambicije momčadi koju vodi Željko Sopić su najviše i cilj je puni bodovni plijen.

– Očekuje nas dosta zahtjevna utakmica u Varaždinu. Domaćin je nakon ove pobjede protiv Hajduka u jednom dobrom ritmu i u dobroj atmosferi. S druge strane, igramo bez tri igrača pa će priliku dobiti neki drugi. Siguran sam da će pokazati da na njih možemo ozbiljno računati u bliskoj i daljoj budućnosti. Idemo se u Varaždin nametnuti i pokušati pobijediti utakmicu, rekao je Željko Sopić.

Rijeka igra prvu od pet utakmica do kraja sezone, preostala su tri prvenstvena ispita i finale Kupa.

– Nakon ova dva posljednja rezultata ne možemo biti zadovoljni, ali ne mogu se oteti dojmu da smo mogli i trebali više. U sportu vam uvijek ne znači da ćete pobijediti kada ste dobri, kao što ne znači da ćete izgubiti kada ste loši. Istina je uvijek negdje u sredini. Ostalo nam je pet utakmica, idemo najprije koncentrirati se na onu u Varaždin napraviti sve da osvojimo tri boda, a onda na valu te pozitivne energije dočekati Kup utakmicu protiv Dinama.

Tri prisilne promjene uvjetovat će i neke rotacije.

– Tri igrača imaju kartone, ostali su svi zdravi. Neće biti velikih rotacija, igrat će oni koji su najbolji i najspremniji, zaključio je trener Rijeke.

Budući da Bruno Goda ima tri žuta kartona, prvi kandidat za upražnjeno mjesto na lijevom boku je Marijan Čabraja. Ozljede su stvar prošlosti i Čabraja je spreman za subotnji ispit.

– Idemo u Varaždin po pobjedu, igrat će dva, tri nova igrača, ali svi smo spremni i idemo po pobjedu, rekao je lijevi branič.

Čabraja je podijelio dojmove svlačionice nakon utakmice protiv Dinama, a uoči novih važnih ogleda koji očekuju Bijele.

– Nismo si imali što za zamjeriti. Igrali smo jako dobro, nekada prije smo imali malo sreće, a sada kad nam je najviše trebalo protiv Dinama je nismo imali. Ne znam ni sam koliko smo udaraca imali protiv Dinama i nismo si imali što za reći nego da tako nastavimo. Ako budemo igrali kako smo igrali protiv Dinama neće biti nikakvih problema, poručio je Marijan Čabraja.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte u nastavku:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari