SRETAN ROĐENDAN!

VIDEO REPORTAŽA Armada proslavila svoj dan: Pogledajte kako je protekla bakljada na grobničkom Kaštelu

Riječka Armada slavi 37. rođendan. Na grobničkom Kaštelu okupili su se brojni simpatizeri, članovi Armade i svi oni kojima je HNK Rijeka u srcu. Više u video prilogu

“Danas imamo jednu od najvećih bakljada u povijesti na Grobinšćini. Zaista smo se potrudili i želimo što bolje obilježiti 37 godina Armade”, rekao je Niko Šimac za Kanal Ri.

A sve okupljene, naravno, veže beskrajna ljubav prema omiljenom klubu.

“Sve je to krenulo 1998. kada smo se borili za prvaka. Cijeli grad krene na utakmicu, kreneš i ti. A onda dođu i tvoja djeca i kreneš prenositi tu ljubav i na njih”, kazao je jedan član Armade.

A grobnička Armada, osim po zdušnom navijanju, poznata je i po brojnim humanitarnim akcijama.

“Mnoštvo humanitarnih akcija. Kao i svake godine do sad smo prikupljali robu za Caritas, darivali smo krv, a imali smo brojne aukcije za prodaju dresova čiji su prihodi otišli onima najpotrebitijima na našem području.”, ističe Šimac.

Bakljada na Kaštelu oduševila je svih.

“Da, da to je to zajedništvo. To je to što Armada i predstavlja – snagu i zajedništvo. Baš nemam riječi, jedan lijepi event.”

Rođendan je proslavljen i vatrometom i bakljadom u pola noći u cijeloj Rijeci.

I što nam drugo preostaje nego poželjeti Armadi sretan 37. rođendan. Naravno, rođendanska želja ista je kao i svake godine. Da bar jedan trofej završi u vitrinama kluba, piše Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari