UPUTE NAVIJAČIMA UOČI SUBOTNJEG DERBIJA: Preporučeno vrijeme dolaska na Lučko je do najkasnije 12:30 sati

Ulaznice će se prodavati (uz predočenje osobnog dokumenta) i na dan utakmice u vremenu od 12 do 15:45 sati na ulazu na južnu tribinu stadiona Maksimir

S obzirom na odlazak većeg broja navijača HNK Rijeka na utakmicu 14. kola Hrvatki telekom Prve lige između Dinama i Rijeke, iz HNK Rijeke obavještavaju sve navijače o sljedećem:

„Za prodaju u Rijeci povukli smo ukupno 1000 ulaznica za gostujuću tribinu jug, a koje se mogu kupiti još u petak na blagajnama na glavnom ulazu u trening kamp HNK Rijeka u vremenu od 15 do 19 sati.

Ulaznice će se prodavati (uz predočenje osobnog dokumenta) i na dan utakmice u vremenu od 12 do 15:45 sati na ulazu na južnu tribinu stadiona Maksimir. Također, prilikom ulaska na stadion provjeravat će se istovjetnost podataka na ulaznici i osobnom dokumentu nositelja ulaznice, pa i ovim putem apeliramo na sve navijače da ne zaborave osobni dokument sa fotografijom.

Iz zagrebačke policije smo obavješteni da će glavni prihvatni punkt za navijače HNK Rijeka biti naplatne kućice Lučko, od kuda će se navijači pod policijskom pratnjom prepratiti do parkirališta kod južnog ulaza na stadion Maksimir.

Upravo zbog dolaska većeg broja navijača HNK Rijeka, preporučeno vrijeme dolaska navijača na Lučko je do najkasnije 12:30 sati kako bi se izbjeglo kašnjenje na početak utakmice.

Nadamo se da će i ova utakmica proći bez izgreda, te pozivamo i molimo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te podsjećamo na zakonske odredbe iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima prije, za vrijeme i nakon utakmice, a koja se odnose na prekomjernu alkoholiziranost (preko 0,5 g/kg), zabranu posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta i neovlašteni ulazak u natjecateljski prostor i dr.

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne – tzv. hukanja, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove) i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije (novčane kazne i zatvaranje tribine) za naš klub, a ujedno i za sve naše navijače.”, stoji u priopćenju HNK Rijeke.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views