Vaterpolisti Primorja EB u Berlin po novu pobjedu u Ligi prvaka

Nakon već dva osvojena trofeja u ovoj sezoni (Kup Hrvatske, netom osvojena Regionalna liga!), vaterpolisti riječkog Primorja EB putuju u Berlin na susret protiv Spandaua 04, u okviru sedmog kola svoje skupine B. U slučaju pobjede, u što malo tko sumnja, pružila bi im se prilika da se u posljednjem kolu u riječkom bazenu protiv Szolnokija bore za prvo mjesto skupine, što bi im uvelike olakšalo put prema toliko željenom finalu Lige prvaka, odnosno –  tituli.

Primorjaši su se u vrijeme kratke uskrsne pauze koliko-toliko rekuperirali, i putuju s optimizmom u Berlin. Ekipa Spandaua 04 nije više takva europsak sila kakva je bila nekoć, no treba biti oprezan jer je u Berlinu pobjedu jedva jedvice izvukao jaki dubrovački Jug! No trener Ivan Asić sigurno dobor zna sve prednosti i mane njemačkog prvaka, i neće dozvoliti svojim igračima da se opuste.

Nakon zaista puno zdravstvenih nevolja koje su Primorjaše pratile ove sezone, od ozljeda do bolesti i viroza, napokon su svi igrači u stroju, osim Petrovića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari