Riječani se okreću Kupu, Jugović priželjkuje gol u gostima

Nogometaši “Rijeke”uživali su tek u – „skraćenom Uskrsu“. Kako se prva polufinalna utakmica Kupa Hrvatske s “Dinamom” igra već u srijedu 8. travnja (18 sati) na stadionu Maksimir, previše vremena za opuštanje nema, pa je trener Kek poveo igrače na trening na Uskrsni ponedjeljak.

I da, gotovo smo zaboravili, dogodilo se to nakon – laganog „istezanja“ na samo uskršnje jutro!

Na infarktnu utakmicu 27. kola MAXtv Prve lige odigranu u subotu još se jednom ukratko osvrnuo dokapetan Vedran Jugović: – Bila je to dobra utakmica, pogotovo za gledatelje. Bilo je napeto, utakmica s puno emocija s obje strane u kojoj smo željeli dokazati da ova bodovna razlika nije realna. Na kraju smo spasili bod, iako je možda sve moglo otići i na našu stranu – rekao je Vedran Jugović koji se nakon četiri tjedna stanke zbog ozljede vratio u momčad.

U srijedu je novi dvoboj sa Zagrepčanima, a sve viđeno u subotu – usrpkos tome što je Rijeka „spasila“ bod u posjednjim sekundama utakmice – daje nam za vjerovati da je pobjeda nad Dinamom u dvije utakmice itekako moguća.

S tim se slaže i Vedran Jugović: – U Kupu je najvažnije proći u dvije utakmice, i sigurno da nas očekuje nešto novo. Iz našeg kuta mi idemo po dobar rezultat, postići pogodak, i pokušati napraviti sve preduvjete da u uzvratu, pred našim navijačima, pokušamo izboriti finale. Pokazalo se da naše utakmice s Dinamom mogu otići na obje strane, a često ih odluči raspoloženi pojedinac ili faktor sreće – zaključio je dokapetan Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari