„VATRENI“ U BUDIMPEŠTI U NOVOJ OPREMI: Vratar Hrvatske „omađijao“ mađarske igrače neobičnom bojom dresa!

„Vatreni“ vode na poluvremenu prijateljske utakmice protiv Mađarske u Budimpešti 1:0 golom Mandžukića, no u oči nam je pored solidne igre naših najviše upao u oči dres vratara Lovre Kalinića

Istrčali su „Vatreni“ na teren velebnog novog stadiona nacionanog ponosa Ferencvaroša u novoj garnituri plavih gostujućih dresova koje smo već predstavili OVDJE, no tek sada većina hrvatskih navijača mogla je vidjeti i vratarski dres koji ide uz one plave igrača u polju, a najbliže ćemo ga opisati kao „intenzivnu nijansu hladno-ružičaste“ boje.

I dok nam se plava garnitura, baš poput „domaće“ s crvenim i bijelim kockicama, zapravo jako dopada, ova boja dresa koju nosi vratar u najmanju je ruku neuobičajena i sigurno će izazvati prijepore među navijačima.

No pomalo kričavi dres svakako intenzitetom svoje boje utječe na napadače protivničke momčadi koji su tijekom cijelog prvog poluvremena uspjeli uputiti tek jedan ozbiljan udarac na Kalinićeva vrata. Možda boja dresa ima halucinogeni učinak na njih, no ako je tako – boja svakako odgovara svrsi!

S velikom znatiželjom iščekujemo u kakvom će se dresu u drugom dijelu utakmice pojaviti riječki varatar Ivan Vargić, ako mu izbornik Čačić pruži priliku da zaigra.

U svakom slučaju, znamo tko neće vjerojatno imati nikakvih primjedbi na ovu boju – pripadnici LGBT populacije?! I drago nam je zbog toga, da nas krivo ne shvate…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari