BIJELI VEČERAS IGRAJU U WALESU (20) Kek uoči TNS-a: Na ovoj podlozi će trebati puno koncentracije

Nogometaši Rijeke u ponedjeljak navečer na ugodnih 24 stupnjeva odradili su trening u Oswestryju na Park Hallu uoči uzvratnog susreta drugog pretkola Lige prvaka protiv The New Saintsa što je na rasporedu u utorak od 19 sati po lokalnom odnosno 20 sati po srednjoeuropskom vremenu uz prijenos na HRT2

Rijeka je na gostovanje donijela dva pogotka prednosti (2:0) i odličnu atmosferu nakon pobjede protiv Slaven Belupa na otvaranju prvenstva (2:0). Utakmica se igra u Oswestryju, malenom engleskom gradiću na granici s Walesom u kojem svoje utakmice igraju The New Saints, aktualni prvaci Walesa.

– Naš cilj je nakon svega da prođemo dalje i to je najbitnije. Imamo dobru prednost, ali i velški prvak je u prvoj utakmici pokazao da je organizirana ekipa s dobrim pojedincima. Na ovoj podlozi će trebati puno koncentracije, odlučnosti i agresivnosti, rekao je Matjaž Kek u najavi utakmice protiv The New Saintsa.

– Kako god da su uvjeti neobični za nas moramo se aklimatizirati. Svatko tko misli da će biti šetnja neka zaboravi na to. Podloga je specifična, ali kako njima tako i nama. U nekim trenucima će utjecati na našu igru, isprobali smo umjetnu travu na Rujevici, ali ona se znatno razlikuje od ove podloge, zaključio je Matjaž Kek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari