Damir Mišković i Matjaž Kek: Veliki kompliment igračima za polusezonu

Šesnaesta prvenstvena pobjeda ove sezone, deseta na domaćem terenu za rekordna 52 boda na polusezoni

Matjaž Kek proslavio je jesensku titulu s igračima uz pjesmu Armade, a pridružio im se i predsjednik HNK Rijeke Damir Mišković kojega nakon utakmice nitko nije mogao odvojiti od igrača, ali i navijača s kojima se još dugo poslije utakmice družio pod zapadnim tribinama.

rijeka-istra-miskovic

Sa svakim je nazdravio, sa svakim je napravio „selfie“, uživali su i Mišković i navijači što u neposrednom kontaktu s čelnim čovjekom HNK Rijeke mogu proslaviti naslov jesenskog prvaka.

Trener Riječana na pressici je, iako uobičajeno poslovičan, ipak teško, teško skrivao velikoo zadovoljstvo ostvarenim.

– Veliki kompliment igračima i za utakmicu protiv Istre i polusezonu. Kada ne daš drugi gol svašta se može dogoditi. To je pobjeda koja nam je donijela mir za blagdane, rekao je Matjaž Kek nakon pobjede protiv Istre 1961.

– Svaka čast Prskalu na sjajnoj obrani, a da ste znali kakva je bila drama oko Prskala i njegovog nastupa. Znate da ne ističem pojedince, ali svaka čast liječničkoj službi i Andreju koji je pokazao što znači igrati sa srcem za klub, zaključio je Matjaž Kek.

U videu pogledajte što je još Matjaž Kek izjavio nakon utakmice protiv Istre 1961

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari