RIJEKA JESENSKI PRVAK: Pogledajte zajedničko slavlje igrača, navijača i čelnika HNK Rijeka na utakmici s Istrom

Slavio se sinoć širom Rijeke i okolice nakon utakmice Rijeka –Istra (1:0) naslov jesenskog prvaka kojeg su igrači i vodstvo HNK Rijeke ostvarili s osvojena 52 boda, čak šest više od prvog pratitelja. I sve to bez ijednog poraza u 20 utakmica!

Prava fešta vladala je na tribinama Rujevice, i istočnoj i zapadnoj, još za trajanja utakmice. A kada je odsviran kraj susreta, oduševljenje je eruptiralo!

Igrači i klupsko vodstvo upoutili su se prema najvjernijim navijačima Rijeke, pripadnicima Armade, kako bi zajedno bučno proslavili uspjeh. Isto se ponovilo i ispred  zapadne tribine (ali i na njoj!) a slavlje se potom prelilo na riječke ulice i u ugostiteljske objekte gdje su neke grupe navijača slavile naslov jesenskog pravaka sve do – jutra!

rijeka-istra-misko-tribina

Kako je to itgledalo na tribinama Stadiona HNK Rijeka pogledajte u videu kojeg je na društvenu mrežu za razmjenu video-sadržaja postavio korisnik pod EDEN 7.

Čestitke kreatorima ovog videa na sjajnom poslu te autorima nevjerojatne pobjedničke serije – igračima Rijeke, stručnom stožeru, navijačima i upravi kluba!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari