DANAS INTER-RIJEKA (19) Mitrović: Moramo nastaviti pobjednički niz

Nekad je sreća na tvojoj strani, nekad na tuđoj. Treba se okrenuti prvenstvu, rekao je Mitrović

Nogometaši Rijeke u nedjelju u Zaprešiću (19 sati) gostuju kod Intera u utakmici 4. kola MAXtv Prve lige. Rijeka je odlično ušla u sezonu s tri pobjede, dok Inter nakon tri kola ima jedan bod.

– Nakon razočaranja u četvrtak moramo gledati prema naprijed na način da samo u HNL-u dobro krenuli. Utakmica protiv Istanbula ostavila je trag, vidjet ćemo još na koje igrače možemo računati. Inter je teška utakmica za koju se moramo dobro pripremiti, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke na konferenciji za novinare uoči utakmice protiv Intera.

– Moramo gledati na sebe da zadržimo kvalitetu igre, mislim da Rijeka igra dobar nogomet. Ispadanje iz Europe je svima teško palo, koncentracija je usmjerena prema HNL-u. Inter je pokazao da može biti jako nezgodna ekipa, ustvrdio je Kek.

Utakmicu je najavio i Matej Mitrović.

– Znamo svi kako je igrati u Zaprešiću, prošle sezone tamo nismo uspjeli pobijediti. Moramo se što bolje regenerirati, dobro ući u utakmicu i nastaviti pobjednički niz, ustvrdio je Mitrović.

– Svi smo bili tužni nakon utakmice u četvrtak. Nekad je sreća na tvojoj strani, nekad na tuđoj. Treba se okrenuti prvenstvu, zaključio je Matej Mitrović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari