JOŠ BOLJA SURADNJA

David Kastelic i Nikola Ivaniš novi su članovi Uprave HNK Rijeka

Foto: Riportal

David Kastelic i Nikola Ivaniš novi su članovi Uprave Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka

David Kastelic predsjednik je uprave Sava osiguranja, generalnog sponzora HNK Rijeka, dok je Nikola Ivaniš, zamjenik gradonačelnika HNK Rijeka.

– Čast mi je i prezadovoljan sam da mogu predstaviti nove članove Uprave. Davida Kastelica dobro poznajete, drago nam je da je Sava osiguranje prepoznalo Rijeku. David je veliki navijač Rijeke što smo vidjeli proteklih četiri godina. Svima je poznato da je Nikola Ivaniš od malih nogu veliki navijač Rijeke i prati nas dugi niz godina, i prije i za vrijeme mog mandata. Jedan je od onih koji nam daje potporu u suradnji s Gradom Rijekom na dnevnoj bazi. S novom potporom i energijom bit će nam od velike pomoći, rekao je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka.

Foto: Mateo Levak/Riportal

Sava osiguranje prije četiri godine prepoznala je HNK Rijeka kao perspektivan brend i zajednička suradnja rezultirala je velikim uspjesima i prvim naslovom prvaka Hrvatske.

– Suradnja između Sava osiguranja i Rijeke počela je prije nešto više od četiri godine. Ušli smo na hrvatsko tržište i tražili smo perspektivan brend. Tad nismo puno znali o Rijeci, ali Matjaž Kek je ispričao sve najljepše o klubu. Kroz četiri godine upoznali smo klub i nevjerojatno je koliko imamo sličnih osobina. Svi radimo na iskrenosti, borbi i srcu. Posljednje četiri godine bile su krasne i nije bio problem obnoviti ugovor. Za Savu osiguranje Rijeka je brend s kojim ćemo graditi zajedničku budućnost, rekao je David Kastelic.

Nikola Ivaniš dugogodišnji je navijač HNK Rijeka, a široj javnosti poznat je kao uspješni liječnik.

– Želim se zahvaliti predsjedniku Miškoviću što je smatrao da mogu doprinijeti radu HNK Rijeka kojega volim i za kojeg navijam cijeli život. I kada se borila za titule i kada se borila za ostanak. Rijeka je veliki klub, jedini klub koji može animirati građane Rijeke, PGŽ-a i dijela Istarske županije kao nitko drugi. Zato smo na njega silno ponosni i jednako navijamo kada smo prvi, kada igramo finale Kupa, ali i kada su rezultati prosječni, rekao je Nikola Ivaniš.

Konferenciju za medije pogledajte u videu

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari