OSVAJAČ DVA KUPA S RIJEKOM

Video | Dragan Tadić je novi trener juniora Rijeke: Igrači moraju imati strast i želju igrati u dresu Rijeke!

Dragan Tadić novi je trener juniora HNK Rijeka. Tadić je dobro poznato ime u riječkim nogometnim krugovima, navijači ga pamte kao prvotimca koji je ostavio dubok trag osvojivši s Rijekom dva Kupa Hrvatske.

– Hvala na pozivu iz kluba, za mene je to izuzetna čast jer sam dijete kluba od omladinskog pogona, preko prve ekipe, pa do uloge pomoćnog trenera, rekao je Dragan Tadić.

Tadić je svoje prve nogometne korake napravio u Grobničanu, da bi 1982. godine prešao u Rijeku u uzrastu pionira. Nakon što je prošao riječku školu potpisao je profesionalni ugovor 1991. godine te je pod vodstvom Srećka Juričića bio dio ekipe koja je igrala finale Kupa Hrvatske protiv Dinama 1994. godine.

Nakon odlaska iz kluba 1995. godine, Tadić se u Rijeku vratio u sezoni 2003./2004. godini, te je bio dio ekipe koja je zatim osvojila dva Kupa Hrvatske (2005./2006.). Ujedno, Tadić je bio pomoćnik Elvisa Scorije na klupi Rijeke da bi ga trenerski  put u konačnici ga odveo u Katar.

– Smatram da mogu dati puno u razvoju igrača. Želim uvjeriti te dečke da znaju za koji klub igraju i prije svega moraju imati strast i želju igrati za Rijeku. Znam što klub znači za grad i regiju i jedva čekam da počnemo raditi, rekao je Dragan Tadić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari