IDEMO DALJE SAMI PROTIV SVIH! Ako imate dobar želudac, pogledajte snimku nove lakrdije Lokomotive i Dinama

Ovo  što se događa u proljetnom dijelu sezone na utakmicama Dinama, sa silnim dosuđenim a nepostojećim jedanaestercima (da spomenemo samo to), ne znamo je li gadljivije ili sramotnije

Dinamo je u petak 24. put, u 25 odigranih međusobnih utakmica, pobijedio svoju podružnicu Lokomotivu. Ovaj put je Dinamo slavio s 2:1 nakon novog „slabog ulaska u utakmicu“ pa novog preokreta dvama golovima iz dva jedanaesterca (!) te tako na tablici HNL-a opet došao na jedan bod zaostatka od Rijeke (uz utakmicu više).

I baš zbog toga Bijeli, za koje navija gotovo cijela Hrvatska, ali najviše naravno zbog sebe i vjernih navijača Rijeke, moraju do kraja prvenstva zadržati koncentraciju i pobijediti u preostalim susretima kako bi osvojili potpuno zasluženu titulu prvaka Hrvatske! Jer, ovo što se događa u proljetnom dijelu sezone na utakmicama Dinama, ne znamo je li gadljivije ili sramotnije.

U petak predvečer Dinamo ne samo da je postigao dva zgoditka iz jedanaesterca (od kojih je onaj za Dinamovo vodstvo očigledno napravljen „jer se napraviti morao“) već je Dinamovom najboljeg igraču oprošten mučki udarac džonom s travnjaka u prepone igrača Lokomotive zbog čega bi igrač bilo kojeg drugog kluba dobio ne samo izravni crveni karton već i pet-šest utakmica suspenzije. No sudac utakmice Pejin Soudaniju je samo “očinski” objasnio da to ne smije raditi – jer kako će onda njegova eventualno osakaćena momčad do već dogovorena i upisana tri boda. Nije Soudaniju dodijelio čak ni žuti karton jer bi time Soudani zvani Mr. Derby morao izostati iz derbija protiv Hajduka u idućem kolu!

Ni to, naravno, nije sve. Pri vodstvu Lokomotive igrač „filijale“ krenuo je sam prema Dinamovim vratima no zaustavljen je zbog zaleđa gdje zaleđa nije bilo. I tako dalje, i tako dalje. Gadljivo do povraćanja. Pa ako imate živaca za to – pogledajte snimku, a ako nemate,  ni nemojte si kvariti blagdansko raspoloženje.

Najvažnije je ionako da Rijeka danas od 15 sati krene odlučno po novu pobjedu i ne dozvoli nikome, a ponajmanje ovima koji se služe ovakvim sredstvima da dođu do uspjeha na sportskom polju, da im preotme ono što je zasluženo, ove sezone, naše.

Foto: Screenshot Youtube

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari