UVIJEK VJERNA

VIDEO Iz Italije se javila Senka, vjerna navijačica Rijeke: “U mislima uvijek uz Rijeku!”

Senka Mameledžija je navijačica „Rijeke“ koja cijeli život ne dopušta da se, unatoč životu s obitelji u drugoj zemlji, raskine njezina veza s navijanjem za najdraži klub

Kako izgleda život u Italiji s gotovo prve crte fronte? Jesu li mjere opreza koje su u Hrvatskoj na snazi pretjerane te možemo li svi skupa iz ovih „izoliranih“ vremena usvojiti koju novu lekciju o zajedništvu, solidarnosti i ljubavi, pogotovo kada čujemo našu gošću kako opisuje zadnje trenutke života majke četvero djece kojoj je tamošnja bolnička liječnica omogućila posljednji kontakt sa svojom djecom?

Senka Mameledžija jedna je od onih navijačica „Rijeke“ koja cijeli život ne dopušta da se, unatoč životu s obitelji u drugoj zemlji, raskine njezina veza s navijanjem za najdraži klub.

Za HNK Rijeka dala je intervju video vezom u kojem opisuje život u zemlji koja je, nažalost, postala svjetskim žarištem korona virusa, ali i zemljom koja više nego ikada trenutačno simbolizira borbu, nadu i sve one pozitivne vrijednosti života koje su se nekako same od sebe, većini ljudi, u ovim vremenima ipak prometnule u prvi plan.

Unatoč teškim  slikama života u Italiji, naša je gošća kroz razgovor poslala nekoliko snažnih i pozitivnih poruka cijelom svom rodnom gradu, Rijeci, ali i Hrvatskoj o kojoj brine kako god joj je iza njena 4 talijanska zida moguće: redovito se čuje sa svojim ljudima u Rijeci, na društvenim mrežama od prvoga dana borbe u Italiji dijeli sve relevantne informacije i činjenice oko ponašanja za vrijeme korona virusa koje nam mogu itekako dobro doći, a uz to ne zaboravlja ni na Klub za koji vjeruje i navija unaprijed: „Naši dečki možda neće biti u formi u kakvoj bi bili da treniraju kao inače, ali mi ćemo ih bodriti!“, kaže ova, inače, vesela i puna pozitivne energije, Riječanka s talijanskom adresom.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views