KAKVA LUDNICA! Rijeka je na plus osam uz rekordan broj prvenstvenih pobjeda

U sjeni sjajnog uspjeha na putu prema ostvarivanju sna svih navijača, pomalo u sjeni ostala je činjenica da je Rijeka u utorak ostvarila još jedan rekord

Hrvatski nogometni klub Rijeka u utorak je pobjedom protiv Osijeka šest kola prije kraja prvenstva povećao je prednost na vrhu na osam bodova.

U sjeni sjajnog uspjeha na putu prema ostvarivanju sna svih navijača, pomalo u sjeni ostala je činjenica da je Rijeka u utorak ostvarila još jedan rekord.

Naime, slavlje protiv Osijeka bila je 23. pobjeda izabranika Matjaža Keka u prvenstvu ove sezone čime je nadmašen rekord iz sezone 1998./1999. odnosno 2014./2015.

U legendarnoj sezoni 1998./1999. Rijeka je u 32 utakmice upisala 22 pobjede, a isto je ponovila u sezoni 2014./2015. kada je unutar jedne sezone odigrano 36 utakmica.

Nema sumnje da će izabranici Matjaža Keka do kraja sezone još dodatno poboljšati ovu statistiku.

Euforiju na tribinama i u gradu nemoguće je obuzdati. Navijači, simpatizeri, cijeli grad i regija, ali i mnogi nogometni zaljubljenici diljem Hrvatske vjeruju da je kucnuo čas za povijesni trenutak.

Atmosfera na utakmici u utorak najbolji je dokaz da navijači i klub dišu zajedno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari