SIGURNA POBJEDA

RIJEKA-GORICA 3:0 Menalo, Andrijašević i Murić “izbušili” gol slovenskog prvoligaša

Nogometaši Rijeke pobijedili su slovenskog prvoligaša Goricu 3:0 u drugoj utakmici na pripremama u Umagu

RIJEKA – ND GORICA 3:0

Gradski stadion, igralište 4. Sudac: Mateo Čalić (Marčana).

Strijelci: 1:0 Menalo (22′), 2:0 Andrijašević (45′-11m), 3:0 Murić (52′-11m).

Žuti karton: Braut (Rijeka). Crveni karton: Kavčič (51′).

RIJEKA: Nevistić, Capan (od 60′ Escoval), Galović (od 60′ Galešić), Smolčić (od 60′ Arsenić), Tomečak (od 60′ Braut), Čerin (od 60′ Liber), Lončar (od 60′ Lepinjica), Štefulj (od 60′ Travaglia), Murić (od 60′ Kulenović), Andrijašević (od 60′ Pavičić), Menalo (od 60′ Yateke).

ND GORICA: Likar, Cvijanović, Colley, Kavčić, Jermol, Hadžić, Zroum, Mevlja, Baruca, Begić, Ilić (od 46′: Marjanović, Grudina, Velikonja, Širok, Kačinari, Žejen, Kavčič, Marinić, Paljk, Nkama, Gurchinoski).

Simon Rožman ponovo je dao priliku skoro svim igračima koji su na raspolaganju, jedna ekipa igrala je prvih 60 minuta, dok je zadnjih 30 minuta zatvorila nova postava.

Rijeka je utakmicu najavila udarcem glavom Galovića koji je otišao pored gola.

Bijeli su nastavili s pritiskom, imali su nekoliko dobrih akcija koje na kraju nisu rezultirale prilikom

Gol je stigao u 22. minuti. Capan je dugom loptom pronašao Tomečaka na desnom boku koji je precizno ubacio, a Menalo poentirao glavom – 1:0.

Drugi gol stigao je u 45. minuti. Andrijašević je sjajno proigrao Menala čiji je pokušaj blokirao branič Gorice, ali Menalo je ponovo stigao dolopte nakon čega ga je srušio vratar slovenskog prvoligaša i glavni sudac pokazao je na bijelu točku – 2:0.

Rijeka je treći gol postigla u 52. minuti. Murić je gurnuo loptu u kazneni prostor, Čerin je uspio pucati, a lopta je na putu u gol pogodila u ruku Kavčića i sudac je pokazao na bijelu točku.

Murić je preuzeo odgovornost – 3:0.

Prije nego što je trener Simon Rožman izmijenio gotovo cijelu ekipu Rijeka je skoro stigla do četvrtog gola. Menalo je potegnuo s 20-ak metara, vratar Gorice kratko je odbio loptu. Andrijašević je natrčao sam, ali udarac ljevicom u sjajnoj poziciji otišao je pored gola.

Rijeka je i u nastavku dominirala, ali rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao.

U videu pogledajte utakmicu Rijeka – Gorica

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari