„RIJEKA JE NAJBOLJE OD SVEGA“ Pogledajte slavlje igrača i Armade na Poljudu!

‘Rijeka je najbolje od svega’ i ‘Adio’ bile su glavne poruke s tribine gdje je riječka Armada u sinergiji s igračima Rijeke slavila novu veliku pobjedu na Poljudu.

Dva pogotka Romana Bezjaka, te po jedan Franka Andrijaševića i Marija Gavranovića bili su dovoljni za novo veliko slavlje u srcu Splita.

– Brojke neka se samo skupljaju, bitno je da smo uzeli tri boda. Bila je izuzetno teška utakmica, pokazali smo karakter i da igramo dobar nogomet. Svaki put se treba potrošiti za pobjedu, ali užitak je pod ovakvom publikom pobijediti posebice kada te bodre ovakvi prekrasni navijači koji su uz nas, rekao je Roman Bezjak nakon pobjede protiv Hajduka.

U videu pogledajte slavlje navijača i nogometaša Rijeke, te izjavu Romana Bezjaka

Matjaž Kek postao je penicilin za Hajduk. Trener Rijeke u 14 ogleda protiv splitskog sastava ne zna za poraz, a u nedjeljnom Jadranskom derbiju upisao je devetu pobjedu. Rijeka je ujedno zbog bolje gol razlike preuzela prvo mjesto zbog bolje gol razlike. Više nego dovoljno razloga za dobro raspoloženje.

– Zasluženo smo pobijedili i čestitke igračima. U seriji dobivamo na Poljudu i to nije lako, ali znali smo reagirati kako treba u nekim trenucima. Nedostajalo je malo koncentracije u nekim momentima, ali pobjeda je na kraju zaslužena, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

– Razmišljao sam samo o tome kako pripremiti svoju ekipu. Na vrijeme smo postigli četvrti gol jer kod 2:3 kada grmi sjever na Poljudu uvijek postoji opasnost. Želim Hajduku i svim hrvatskim predstavnicima uspješan tjedan u Europi. Hvala Marijanu, ispunio je obećanje. Neću popiti gorku čašu, ali želim da se i on u četvrtak veseli sa svojom ekipom, ustvrdio je trener Rijeke.

– Znali smo da moramo biti mirni i hrabri i dati do znanja po što smo došli, te ne podleći atmosferi. Istaknuo bi veliku želju igrača za pobjedom. Na utakmicu je došao i predsjednik Mišković, znamo svi koliko su mu drage ove pobjede. Mi u zadnje tri utakmice na Rujevici imamo sjajnu atmosferu i moramo se potruditi to održati. Armada je danas bila sjajna, zaključio je Matjaž Kek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari