SAŽETAK LOKOMOTIVA-RIJEKA 1:2 Bišćan: Dečki su još jednom pokazali karakter!

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke pobijedili su Lokomotivu 2:1 u utakmici četvrtfinala Kupa Hrvatske (OVDJE)

Lokomotiva je povela golom Radonjića u 19. minuti da bi Rijeka preokrenula susret u nastvku golovima Hebera (54′) i Gorgona (65′).

U videu pogledajte sažetak utakmice

Bišćan: Sretan sam zbog pobjede

Igor Bišćan nastavio je sjajan niz na klupi Rijeke, sedma pobjeda pod vodstvom novog trenera odvela je bijele u polufinale Kupa Hrvatske.

Rijeka je posljednji poraz upisala na gostovanju kod Gorice prije točno 60 dana, a pobjeda protiv Lokomotive bila je sedma u posljednjih osam ogleda.

– Dva različita poluvremena. Glavni razlog je naravno isključenje igrača Lokomotive. Do tog trenutka utakmica je bila izjednačena, Lokomotiva je bila u velikoj prednosti za taj gol i teško bi bilo doći do pobjede da smo ostali s istim brojem igrača na terenu, ustvrdio je Igor Bišćan nakon važne pobjede u Kranjčevićevoj.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

– S druge strane odlično smo reagirali, pametnom igrom smo iskoristili igrača više, stvarali šanse i kvalitetno probijali njihov blok. Mislim da smo zasluženo prošli u polufinale i jako sam sretan. Dečki su se vratili iz minusa još jednom pokazali su karakter, ustvrdio je Igor Bišćan.

U videu pogledajte izjavu trenera Rijeke nakon pobjede protiv Lokomotive

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari