TEŽAK POSRTAJ

VIDEO Sažetak Rijeka-Gorica 1:2. Rožman: “Frustrira koliko stvaramo prilika, a prelako primamo golove”

Nogometaši Rijeke poraženi su od Gorice 1:2 u utakmici 31. kola Hrvatski telekom Prve lige.

Gosti su poveli golovima Lovrića (12′-11m) i Ndiayea (78′), dok je za Rijeku mrežu zatresao Pires (84′).

U videu pogledajte sažetak utakmice

Rožman: ‘S većinom utakmice sam zadovoljan, ali je nedostajalo sreće’

Trener Rijeke Simon Rožman je bio suprotnog raspoloženja od svog kolege na klupi Gorice. Rožman je, za razliku od Dambrauskasa, bio zadovoljan igrom, a nezadovoljan rezultatom…

Rijeci se i protiv Gorice na domaćem terenu dogodila slična stvar kao protiv Slaven Belupa u gostima. Momčad je napadala, ali je lako primila gol iz penala, a onda i u završnici kad se otvorila. Igra i nije toliko loša, ali rezultati nisu dobri. S tim se slaže i Simon Rožman.

“Čestitke Gorici na pobjedi, sasvim je jasno da mi prelako dobivamo golove. Frustrirajuće je koliko imamo prilika u ove zadnje tri utakmice, mislim da na terenu čak i ne izgledamo loše, ali to je tako. Jednostavno se ekipe zatvaraju u svoj šesnaesterac. Mi pucamo 22 puta, a ne možemo dati gol”, kazao je trener.

Očito je polusezona takva da nitko ne može nigdje računati na pobjedu i svi prosipaju bodove, pa tako i Rijeka. No trener vidi dobre stvari u igri i nada se da će ga sreća malo nagraditi.

“Ja sam rekao da je teško igrati s onima dole ili s ovim gore. Ja sam s većinom utakmice zadovoljan jer je po meni bilo dobro, ali fali ta završnica. Ako u pet minuta odeš na dva razlike, onda je to neka druga utakmica. No, radimo previše individualnih grešaka kad primamo golove i nemamo baš sreće”, zaključio je Rožman.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari