Valeri Bojinov novi igrač HNK Rijeka: ‘Ostavit ću srce na terenu’

Bugarski internacionalac, koji je u karijeri igrao za Fiorentinu, Juventus, Manchester City… potpisao je ugovor na šest mjeseci uz mogućnost produljenja na dvije godine

Valerij Bojinov novi je igrač Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Bugarski internacionalac, koji je u karijeri igrao za velike svjetske klubove poput Fiorentine, Juventusa i Manchester Cityja, potpisao je ugovor na šest mjeseci uz mogućnost produljenja na dvije godine.

– Hvala Rijeci što mi je pružila ruku i dao priliku da uživam u nogometu. Hvala predsjedniku Miškoviću i svima u klubu, te treneru Keku. Hvala svima, presretan sam i jako sam zadovoljan, rekao je Valeri Bojinov kojega su suigrači od milja prozvali Božo.

– Ostavit ću srce na terenu i da ove godine osvojimo barem jednu titulu. Neka to bude barem Kup s obzirom na to da će prvenstvo biti veliki izazov. Ipak je ovo Rijeka i moramo se boriti do kraja u svakoj utakmici i napraviti sve da osvojimo barem jednu titulu, ustvrdio je Bojinov koji se ekipi priključio već na pripremama u Portugalu.

– Hvala ekipi i suigračima koji su me od prvog dana prihvatili i bili prema meni jako korektni. Odnos je fenomenalan i hvala im na tome. Vjerujem da ćemo se što prije uigrati i da svi damo maksimum na travnjaku, ustvrdio je nogometaš Rijeke zaključivši.

– Vidio sam natpis navijača koji kaže: Krepat, ma ne molat! I ja ću isto prije krepat, nego molat i ostavit ću srce na terenu. Čuo sam sve najbolje o navijačima i Armadi, da navijaju od prvog do zadnjeg trenutka i naša je obaveza dati sve od sebe, zaključio je Valeri Bojinov.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari