SAŽETAK RIJEKA-LOKOMOTIVA 1:0 Bišćan: Protiv Dinama se imamo čemu nadati

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke pobijedili su Lokomotivu 1:0 u utakmici 35. kola Hrvatski telekom Prve lige

Jedini pogodak na utakmici postigao je Robert Murić u 36. minuti, a bijeli su ovim slavljem potvrdili drugo mjesto na ljestvici i ujedno se pobjedom oprostili od nastupa na domaćem travnjaku ove sezone. (OVDJE)

U videu pogledajte sažetak utakmice

Igor Bišćan: Potvrdili smo drugo mjesto

Pobjeda protiv Lokomotive i potvrda drugog mjesta u HNL-u bili su najbolji uvod u završni tjedan sezone za nogometaše Rijeke i ogleda finala Kupa Hrvatske protiv Dinama.

– Potvrda drugog mjesta me razveselila i na neki način smirila. Ne treba ovu utakmicu gledati kao izdvojenu, već u kontekstu cijele situacije. Moram čestitati igračima, ali i svima u klubu na osvojenom drugom mjestu, ustvrdio je Igor Bišćan nakon pobjede protiv Lokomotive.

Utakmica protiv Lokomotive je arhivirana, Rijeka se okreće srijedi i finalu Kupa Hrvatske protiv Dinama.

– Protiv Dinama očekujem da izađemo hrabri i svjesni da to nije prilika koja dolazi često. Mi smo ove sezone s Dinamom dosta solidno prolazili, ali svjesni smo činjenice da je Dinamo favorit. U jednoj utakmici imamo se čemu nadati, zaključio je Igor Bišćan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari