Trener Gorice priznao: “Rijeka nas je demolirala u prvom dijelu”; Bišćan: “Zasluženo su pobijedili”

Trener Gorice zadovoljan pobjedom ali iskren glede dometa svoje močadi u prvom poluvremenu

Sergej Jakirović, trener Gorice, na konferenciji za medije nakon utakmice na Rujevici koju je njegova momčad dobila s 1:3 (OVDJE) priznao je kako je njegova momčad “visjela na konopcima” u prvom dijelu.

“Kontrolirala je Rijeka prostor na igralištu na način kojem nismo mogli parirati, pogodili su igrači Rijeke dvije grede i nekoliko puta opasno zaprijetili i rezultat na odmoru je bio odličan za nas. Mogli smo biti u minusu za 3-4 gola!”, priznao je Jakirović i dodao:

“Ipak, smatram da je naša pobjeda na kraju zaslužena. Bolje smo se postavili u nastavku pa i nadtrčali Rijeku te iskoristili svoje šanse dok Rijeka svoje nije”, zaključio je Jakirović.

Trener Rijeke Igor Bišćan doživio je prvi poraz u službenoj utakmici na klupi Rijeke nakon duge uspješne serije od 10 utakmica (osam pobjeda i dva remija) no poraz nije shvatio tragično:

“Moglo je završiti puno drugačije. Ovo je utakmica u kojoj se činilo da će biti jednostavno, ali iz svog igračkog iskustva bio sam zabrinut jer znam da dobra igra i veliki broj prilika donose veliku potrošnju, a iz toga nisi dobio ništa konkretno”, rekao je Igor Bišćan, trener Rijeke, nakon prvog poraza na klupi Rijeke.

Iduće nedjelje na rasporedu je gostovanje kod Zaprešića.

– Nema velike filozofije, mi smo profesionalci i moramo izvući pouke. Možda smo se malo zamjerili lopti, ne samo u ovoj utakmici, već i u prijašnjim utakmicama kada smo na Rujevici promašivali velike prilike. Čeka nas teško gostovanje, ali napravit ćemo sve da zaustavimo ovaj mini trend, zaključio je Igor Bišćan.

Što je trener Rijeke još izjavio o utakmici pogledajte u videu HNK Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari