U UTORAK RIJEKA-INTER (19) Rožman: Zanimaju nas samo tri boda!

Fotomontaža: Riportal.hr - Pixsell

Nogometaši Rijeke u utorak dočekuju Inter (Stadion HNK Rijeka, 19 sati) u utakmici 25. kola Hrvatski telekom Prve lige

Nakon poraza od Dinama u subotu, bijeli nemaju vremena za žaljenje jer u utorak stiže zaprešićki sastav koji je u potrazi za bodovima u borbi za ostanak.

– Ekipa smo koja mora još puno učiti i bolje je da dobijemo više lekcija u jednoj utakmici nego da se to rastegne na više njih. Većim dijelom utakmice protiv Dinama sam zadovoljan jer smo parirali jakom suparniku. Najbolji lijek za poraz je pobjeda i u tom smjeru razmišljamo u idućoj utakmici. Zanima nas kako bismo došli do tri boda, rekao je Simon Rožman u najavi utakmice protiv Intera.

– Inter ima dobru statistiku u gostima, remizirali su protiv Osijeka, namučili Dinamo. Moramo napraviti sve da bismo spriječili njihov protunapad, a mi bili efikasniji u zadnjoj trećini terena, prije svega mirniji u realizaciji. Utakmica protiv Intera je odlična da se okrenemo novim izazovima i oporavimo u psihološkom smislu, ustvrdio je Simon Rožman.

Svoju priliku za debi čeka i Nino Galović.

– Mogu reći da kada se pobjeđuje da onda tjedni između utakmica prolaze brzo, kada se gubi onda idu puno sporije. Sreća u nesreći je da nam brzo dolazi nova utakmica nakon Dinama i kao što je trener rekao pobjeda je najbolji lijek, ustvrdio je Nino Galović

Konferenciju za medije uoči Intera pogledajte u videu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari