OTVORENA PODRŠKA IGRAČIMA

VIDEO ZA NAJEŽITI SE! Armada nakon poraza Rijeke dala bezrezervnu podršku igračima i projektu ‘Rijeka na riječki pogon’

HNK Rijeka

Nogometaši Rijeke poraženi su u nedjelju navečer od Slaven Belupa 0:1 u utakmici petog kola SuperSport HNL-a

U najkraćem, utakmica se može opisati i riječima ‘domaći svojih nekoliko lijepih prilika za gol nisu iskoristili, gosti jesu svoju jednu’, a u sličnom tonu utakmicu je po njezinu završetku prokomentirao i trener Rijeke Dragan Tadić riječima: “Nismo iskoristili svoje prilike, neće nas gol“.

No najvatreniji navijači Rijeke, pripadnici Armade na sjevernoj tribini, odmah nakon završetka utakmice iskazali su pjesmom i skandiranjem jasnu i glasnu podršku igračima i politici kluba – “Rijeka na riječki pogon”! Umjesto povika negodovanja, mogli su se čuti pjesma i povici ohrabrenja, a sve je bilo toliko dojmljivo i ‘za naježiti se’ da smo potpuno sigurni da se ova poruka i podrška itekako duboko usjekla u sve igrače i članove stručnog stožera HNK Rijeka koji će u narednim utakmicama ‘poginuti’ za bodove kako bi vratili dug navijačima.

Ovakva poruka, osnažena i transparentom s natpisom “Sami protiv svih”, ujedno je i poziv na opću mobilizaciju u Klubu – vrijeme je da se sve ‘glave stave na kup’, i one u klubu i one izvan kluba, i da se Rijeka odmah vrati na pobjedničke staze!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari