LIJEPA GESTA

Viškovo priprema doček za Ivicu Ivušića, brončanog vratara Vatrenih!

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Prigodni doček za Ivicu Ivušića održat će se u prostoru NK Halubjan

U organizaciji Zajednice sportskih udruga Općine Viškovo i Nogometnog kluba Halubjan, u četvrtak 22.12.2022. s početkom u 14.00 sati u prostoru NK Halubjan održat će se prigodni doček za Ivicu Ivušića, golmana hrvatske nogometne reprezentacije koja je na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru osvojila brončanu medalju.

Rođeni Riječanin Ivica Ivušić (1. veljače 1995.) trenutačno igra za Osijek a svoju svoju omladinsku karijeru započeo je u Rijeci.

U Rijeci je proveo osam godina, sve do 2009. kada prelazi u Inter Milan. Godine 2015. prešao je iz Inter Milana u Istru 1961 a potom u grčki Olympiakos. Iz Olympiakosa je iste godine prešao u Osijek.

Tijekom svoje omladinske karijere nastupao je za sve selekcije Hrvatske od 14 do 20 godina osim one do 18 godina. Izbornik A selekcije hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić objavio je 16. kolovoza 2021. popis igrača za utakmice protiv Rusije, Slovačke i Slovenije, među kojima je bio i Ivušić.

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Za A selekciju debitirao je 4. rujna protiv Slovačke. Kruna njegove karijere je sudjelovanje un ekspediciji Katar 2022. gdje nije zabilježio nastup ali je bio važan član momčadi koja se okitila brončanom medaljom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari