ZABIJA KAO U RIJECI: Kramarić u Bundesligi zatresao mrežu već petu utakmicu u nizu!

Hrvatski napadač Andrej Kramarić igra u odličnoj formi, već petu utakmicu zaredom u Bundesligi upisao se u strijelce, dok je Pjaca zabio jedini i odlučujući pogodak protiv Herthe

U 25. kolu Bundeslige hrvatski reprezentativci Andrej Kramarić i Marko Pjaca donijeli su pobjede svojim klubovima.

Hrvatski napadač Andrej Kramarić igra u odličnoj formi, već petu utakmicu zaredom u Bundesligi upisao se u strijelce. U subotu na gostovanju kod Augsburga Kramarić je u 30. minuti iz teške pozicije zabio glavom sa 13 metara za vodstvo Hoffenheima, a u 51. je asistirao Sergeu Gnabryju za 2-0.

Kramarić je najkorisniji igrač Hoffenheima sa 8 golova i 4 asistencije.

https://www.dailymotion.com/video/x6fkwx3

Schalke je kod kuće dobio Herthu sa 1-0, a pobjednički gol zabio je hrvatski napadač Marko Pjaca u 37. minuti. To mu je drugi pogodak za Schalke, u koji je došao ove zime na posudbu iz Juventusa. Pjaca je iz igre izašao u 66. minuti.

Eintracht iz Frankfurta, kojeg vodi Niko Kovač, protiv Hannovera je slavio sa 1-0 pogotkom Dannyja da Coste u 39. minuti. Napadač Ante Rebić je za Eintracht igrao do 89. minute, a u prvih 20 minuta dva puta je ozbiljno zaprijetio protivničkom golu. U 6. minuti pucao je po sredini gola, pa je golman Hannovera to lakoćom ukrotio, a u 16. minuti je glavom gađao donji lijevi kut i golman gostiju jedva je zaustavio loptu.

Wolfsburg, koji se nalazi u opasnoj zoni, na svom je stadionu izgubio od Bayer Leverkusena sa 1-2. Za Leverkusen su zabili Lucas Alario (31-Pen) i Julian Brandt (78), a utješni pogodak za “vukove” dao je Admir Mehmedi (79).

Napadač Josip Brekalo je za Wolfsburg igrao do 67. minute, a branič Tin Jedvaj odigrao je drugo poluvrijeme za Leverkusen.

Večeras Leipzig dočekuje Borussiju Dortmund.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari