UOČI POČETKA NOVE SEZONE

Zamet predstavio dva pojačanja uoči početka sezone

Danas je u Centru Zamet održana konferencija za medije na kojoj je najavljen početak nove sezone te su predstavljena dva nova igrača RK Zamet

Na konferenciji za medije sudjelovali su Vedran Babić – direktor RK Zamet te Dario Pešić i Danijel Deželjin – novi igrači Zameta. 

”Pred nama je početak nove sezone koju počinjemo gostujućom utakmicom protiv Dubrave. To je ekipa koju jako dobro poznajemo i čiji se roster nije puno promijenio u odnosu na prošlu sezonu. Utakmica će biti u direktnom prijenosu na Sportskoj televiziji i želim pohvaliti HRS koji je ove sezone omogućio, svima onima koji vole rukomet, da mogu pratiti utakmice Paket24 Premijer lige što je odlična promocija za naš sport. Mi u novu sezonu ulazimo s tri nova igrača, od kojih smo Franka Krstića već predstavili, a sada bi želio zaželjeti dobrodošlicu u klub Dariju Pešiću i Danijelu Deželjinu koje pratimo već neko vrijeme i koji su u pripremnim utakmicama već imali zapaženu minutažu te su se brzo uklopili u našu ekipu.”, rekao je Vedran Babić, direktor RK Zamet.

”Drago mi je da se nakon nekoliko sezona vraćam u Zamet, u ovih nekoliko godina stekao sam neophodno iskustvo koje će mi dobro doći. Zadovoljan sam prikazanom igrom u prijateljskim utakmicama i vjerujem da ću još više napredovati u idućem razdoblju. S nestrpljenjem očekujem početak sezone i prvu utakmicu, mislim da smo dobro posložena ekipa i da možemo odigrati kvalitetno protiv svakog protivnika.”, izjavio je povratnik u redove Zamećana Dario Pešić.

”Sretan sam što sam došao u Zamet i nadam se da ću u novoj sezoni dati svoj doprinos. Pred nama je utakmica protiv Dubrave,  ekipe koja ima brojne mlade reprezentativce u svojim redovima, ali treba spomenuti da i mi imamo 5 mladih reprezentativaca u svojim redovima. Oni igraju brz rukomet, a u pripremnim utakmicama i mi smo odigrali utakmice s puno postignutih golova tako da vjerujem da je pred nama zanimljiva utakmica s puno pogodaka u kojoj možemo doći do pobjede.”, rekao je Danijel Deželjin.

Utakmica 1. kola Paket24 Premijer lige u kojoj Zamet gostuje u Dubravi igra se u nedjelju 11.09. s početkom u 16 sati. Svi ljubitelji rukometa utakmicu će moći pratiti na Sportskoj televiziji koja ima široku nacionalnu pokrivenost.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari