MALO SU LAGALI

Aerodrom u Zadru lažirao milijuntu putnicu jer je Plenković bio u županiji: ‘Poklopilo se’

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Je li Julie Fisser stvarno bila milijunti putnik Zračne luke Zadar? Nije, ali se baš lijepo uklopilo u posjet premijera Andreja Plenkovića…

Zračna luka Zadar proglasila je Julie Fisser milijuntim putnikom, te je dobila buket cvijeća i dvije povratne karte prema odredištu po izboru.

No, 23-godišnja Belgijka uopće nije bila milijunti putnik, već netko drugi, piše Zadarski.hr. Fisser je, po svemu sudeći, proglašena milijuntim putnikom jer se to uklopilo s posjetom premijera Andreja Plenkovića Zadarskoj županiji.

Direktor Zračne luke u tome ne vidi ništa sporno.

“Radi se o obilježavanju dolaska milijuntog putnika, što je uvijek svojevrsno PR događanje. Je li to baš bio milijunti putnik? Ne, nije, ali mi smo to organizirali ovako i tu je sve u redu. Meni je, iskreno, jako drago što se sve to poklopilo s premijerovim dolaskom i ne vidim u tome neku veliku priču. Pa zar smo doček milijuntog putnika trebali organizirati u nedjelju navečer, kad je stvarno dosegnuta ta brojka”, pita Josip Klišmanić, direktor Zračne luke Zadar, prenosi RTL.

Ova zanimljiva crtica otkrivena je nakon što je netko pogledao službenu web stranicu Zračne luke Zadar i vidio podatak po kojem je do kraja rujna u Zemunik sletjelo 990.046 putnika. Stoga se otvorilo pitanje je li moguće da je u tri dana listopada stiglo još 10.000 gostiju, budući da se početkom listopada broj putnika obično smanjuje. Tako da premijer nije propustio priliku za promociju, pa makar i lažnu… no koga u ovoj državi još to može iznenaditi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari