POSLUŠAJTE NJEGOVU PORUKU

Američkom influenceru u Zagrebu skinuli tablice s beogradskim oznakama i izgrebali auto

Foto: TikTok Screenshot

‘Upozorili su me da će mi izgrebati boju, razbiti prozore. Ali ja im nisam vjerovao. Mislio sam da je Hrvatska bolja od toga’, poručio je Justus Reid

Justus Reid, slavni američki influencer kojeg na TikToku prati 650 tisuća ljudi, doživio je neugodnost u Zagrebu. Naime, tako barem tvrdi, netko mu je s automobila skinuo tablice beogradskih registarskih oznaka i izgrebao vozilo.

“Osobi koja mi je sinoć ukrala tablicu i izgrebala automobil ključem… upozorili su me na ljude poput tebe. Rekli su mi da će mi oštetiti vozilo ako ću voziti automobil s beogradskim tablicama u Zagrebu. Da će mi izgrebati boju, razbiti prozore. Ali ja im nisam vjerovao. Mislio sam da je Hrvatska bolja od toga.

Uvijek sam se trudio promovirati zajedništvo između zemalja na Balkanu, između Srbije i Hrvatske. U obje su države bili dobri prema meni. A onda si se pojavio ti.

Misliš li da te čini domoljubom to što radiš štetu svom susjedu? Ne. Ti ne predstavljaš Hrvatsku. I sada, umjesto da si napravio štetu Srbiji ili Srbinu, ti si povrijedio Amerikanca koji prema tvojoj državi osjeća samo poštovanje.

I trebalo bi te biti sram”, poručio je ogorčeni Reid, čije je obraćanje odmah dospjelo u brojne medije diljem pokojne države.

@justus_reid

I expected better…

♬ original sound – Justus Reid

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari