U DOBI OD 64 GODINE

Antivakserski TV propovjednik umro Od COVID-a; Tvrdio da cjepivo uništava imunitet

Foto: Facebok/ CRC Church

Tijekom svoje posljednje emisije 3. studenog, više puta je kašljao. Nekoliko tjedana poslije izgubio je bitku protiv koronavirusa

Osnivač vjerske televizijske kuće iz Teksasa Marcus Lamb umro je od COVID-a u dobi od 64 godine, javljaju, između ostalih, i NBC i New York Times.

Vijest je izvorno objavila kuća Daystar Television Network, prenose RTL Vijesti:

“Teškog srca javljamo da je Marcus Lamb… jutros otišao svome domu, biti uz našeg Gospodina.”

Ranije, dok se Lamb još borio protiv teških zdravstvenih problema uslijed COVID-a, njegova supruga Joni javno je apelirala:

“Posebno se molite da se njegova pluća oslobode od  COVID-a i da mu poraste razina kisika.”

VIDEO DANA:

Supružnici Lamb su preko Daystara u pandemiji prije toga više puta govorili da su cjepiva diskutabilne koristi po ljude. U svibnju su čak tvrdili, naravno lažno, da cjepiva “ubijaju” imunološki sustav ljudi.

Lamb je govorio da se ljudi, umjesto da se cijepe, “mogu moliti”. Njegov sin je, pak, oboljenje svog oca nazvao “duhovnim napadom neprijatelja”, a kako prenosi Der Spiegel, u svojoj posljednjoj emisiji 3. studenog, Marcus Lamb je više puta kašljao tijekom svoje emisije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari