Autobus Croatia Busa se izgubio na putu od Splita do Zagreba: “Zalutali deset puta!”

Zbog nesnalaženja vozača, putnici koji su krenuli iz Splita za Zagreb bili su na rubu živaca

“Sada je 9.40, trebali smo doći već na odredište, a mi smo 300 kilometara od Zagreba. Vaši vozači imaju aljkav, neodgovoran, nezainteresiran pristup poslu. Što je najgore, niti ne pomažu jedno drugome u rješavanju problema. Zalutali su barem 10 puta do sada!”

Napisao je to upravi prijevoznika Croatia Busa gnjevni putnik V.Ć., jedan od brojnih koji je opasno kasnio na odredište, javlja Slobodna Dalmacija. Krenuo je jutros u zoru, u 4.30 sati, iz Splita za Zagreb, a u metropolu je došao iza 13 sati!

Naime, bura je zatvorila dionicu autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje za sve skupine vozila osim osobnih automobila. Svi ostali, među njima i autobusi, upućeni su na obilazak državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina.

“Kako je zatvoren tunel Sveti Rok, izašli smo s autoceste, a vozači su uspjeli zalutati na jadransku magistralu prema Karlobagu. Došli smo skoro do Svete Marije Magdalene! Tamo su se vozači okrenuli nazad i to nakon što sam ih ja obavijestio da je zatvorena i ta cesta. Vraćamo se nazad, šta mislite dokle? Do Skradina, da dobro ste čuli – Skradin poviše Šibenika, 90 kilometara od polazne stanice Split. Sada vozimo napokon prema Zagrebu, oko Karina smo. Još bi vam puno toga mogao napisati al’ bojim se da opet ne zalutamo, ne znam više prema kojoj strani, možda u more”, rekao je iznerviran čitatelj Slobodne.

U prometnom uredu Croatia Busa potvrdili su priču, a službenik tvrtke je priznao da se vozači nisu najbolje snašli nakon što su ih prije tunela Sveti Rok “poslali sa strane” pa su krivo otišli.

Na pitanje hoće li putnici zbog velikog kašnjenja biti obeštećeni, djelatnik Croatia Busa je kazao da im je najpametnije u tom slučaju obratiti se njihovoj pravnoj službi.

Reklamacije primaju putem maila reklamacije@croatiabus.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari