U VINKOVCIMA

Banožić prvi put u javnosti nakon nesreće: Snimljen u kafiću s gipsom na nozi

Foto: Vinkulja.hr

Banožić je 24. studenog otpušten iz Kliničkog bolničkog centra Osijek na kućno liječenje nakon što je tamo proveo gotovo dva tjedna nakon teške nesreće. Sada je prvi put snimljen u javnosti u ugostiteljskom objektu u blizini stana u kojem živi

Bivši ministar obrane Mario Banožić viđen je u javnosti prvi put od nesreće u kojoj je poginuo Goran Šarić, a on teško ozlijeđen.

Banožića su snimili danas u jednom ugostiteljskom objektu u društvu nekoliko muškaraca u blizini stana u kojem živi, doznaje portal Vinkulja.hr. Na fotografiji se čini kao da ima gips na jednoj nozi.

Podsjetimo, Banožić je 24. studenog otpušten iz Kliničkog bolničkog centra Osijek na kućno liječenje nakon što je tamo proveo gotovo dva tjedna.

Banožić je nakon nesreće prevezen u Vinkovačku bolnicu od kuda je premješten u osječki KBC s teškim ozljedama tijela, mozga, prsnog koša, trbuha i ekstremiteta. Liječnici su ranije isticali da je u takvom stanju da se ne sjeća nesreće te da nije bio u stanju pune svijesti.

Policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu za kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu. Utvrdili su da je Banožić, krećući se iz smjera Vinkovaca u smjeru Županje pretjecao teretno vozilo, a da se nije uvjerio da to može napraviti na siguran način ne ometajući promet iz suprotnog smjera. Prednjim dijelom svog terenca udario je u kombi koji je vozio poginuli Šarić.

KBC Osijek o njegovom otpuštanju nije obavijestio policiju, što nam je ranije potvrđeno iz nadležne uprave. Još uvijek se ne zna je li Banožić u međuvremenu uopće ispitan i je li mu oduzeta vozačka dozvola.

Jedini svjedok i to vozač kamiona kojeg je Banožić pretjecao, je ispitan, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari