NA PIĆU U VINKOVCIMA

Otkriveno s kim je Banožić sjedio u kafiću: ‘Vraćao se s liječničke kontrole pa smo ga pozvali na piće’

Fotografija je snimljena u vinkovačkom kafiću Pepe. Bivši ministar obrane bio je u društvu Zlatka Zovka zvanog Braco koji je tu informaciju i potvrdio

Mario Banožić prošlog tjedna sjedio je u kafiću s bratićem načelnika vukovarsko-srijemske policije, piše Telegram. Fotografija snimljena u vinkovačkom kafiću Pepe pokazuje bivšeg ministra obrane u društvu Zlatka Zovka zvanog Braco koji je tu informaciju i potvrdio: “Da, sjedili smo u kafiću kad je naišao Banožić, vraćao se s liječničke kontrole pa smo ga pozvali na piće”, rekao je.

Isprva se nije mogao sjetiti kada je to bilo, no kasnije je rekao da su se sreli u petak, 1. prosinca. “S Banožićem sam prijatelj i ne znam zašto vas novinare zanima tko s kim pije kavu”, dodao je Zovko.

Zlatko Zovak je bratić Ante Zovka, načelnika Policijske uprave Vukovarsko-srijemske koji istražuje Banožićevu nesreću. Također je i vlasnik tvrtke Jet-Set iz Vrbanje koja se pretežno bavi niskogradnjom. Posluju s državnim tvrtkama poput Hrvatskih voda i Hrvatskih autocesta, a prošle godine su ostvarili dobit od 8,6 milijuna kuna.

Opovrgnuo je da je Banožić 11. studenog išao u njegovo lovište. Kaže da je bivši ministar išao u lovište Lužane između Slavonskog Broda i Nove Gradiše koje je od mjesta nesreće udaljeno oko 120 kilometara, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari