DRAMA NA CESTI

Majka traži četiri junakinje: ‘Bili smo u autu, Noa je prestao disati. Tijelo mu se grčilo…’

Ilustracija: Riportal

‘Sve je bilo kao u nekom filmu’, kaže majka malenog Noe

Majka iz Splita traži četiri žene koje su joj, kako je kazala, pomogle u najgorem trenutku u životu. Za Slobodnu Dalmaciju ispričala je kako je sve počelo u utorak oko 19.30 sati kada su malenog Nou, koji ima godinu i pet mjeseci, mama i tata odveli na hitni dječji prijem, jer je prvi put u svojem životu dobio visoku tjelesnu temperaturu.

Liječnici su ga pregledali, analiza krvi je pokazala kako ima virozu i poslali su ga s roditeljima kući, da mu mama snižava temperaturu. I tek tada počinje drama…

“Od bolnice do Mertojaka nema niti dva kilometra, taman na raskrižju pored HEP-a mi je odjednom u naručju prestao disati! Tijelo mu se grčilo i okrenuo je očima. Suprug je zaustavio vozilo”, ispričala je Noina majka.

Tada se zaustavljaju vozila. Iz prvog izlaze mladići, odmah organiziraju promet oko njih. Iz drugog su dotrčale tri žene. Jedna joj je uzela dijete iz naručja, druga mobitel iz ruke. Nazvale Hitnu pomoć, masirale Noi prsa, tješile mamu i tatu. Zaustavilo se i treće vozilo, stranih registarskih oznaka, dotrčala još jedna žena.

“Kao da ih je Bog poslao. Zagrlila me jedna od njih, tješila me kako će sve biti u redu, topla, draga žena. Sve je bilo kao u nekom filmu”, kazala je dječakova majka u nadi da će joj se žene iz ove priče javiti kako bi im zahvalila.

Mališana je hitna odvezla u bolnicu, gdje su mu dijagnosticirane febrilne konvulzije. Proveo je na odjelu četiri dana i potom je otpušten kući, sada je potpuno zdrav, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari