POTAKNUO VELIKU RASPRAVU

Bivši voditelj šokiran cijenom pizze na moru: ‘Sretan je roditelj koji djeci može kupiti jednu’

Foto: Pixabay

”Hamede, otvori pizzeriju na moru, plati najam mjesečno 30000 kuna, zaposli 5 djelatnika na po 12000 kuna bruto”…

Nekadašnji voditelj i televizijski urednik te vlasnik modne agencije Midikken Hamed Bangoura podijelio je status na Facebooku u kojem se osvrnuo na cijene hrane na moru. Naime, ostao je šokiran cijenom pizze koja je 100 kuna, pišu Vijesti.hr.

”Sjećam se kada je pizza u Purgeru ili u Dvojci koštala 20 kuna, a gazde su bile prezadovoljne. Stol si čekao 30 do 60 minuta. Pizza na moru danas košta 100 kuna, a sretan je roditelj koji svojoj djeci može kupiti jednu, i podijeliti je s njima. Budimo realni. Hrana za sirotinju, postala je za istu nedostižna”, napisao je na Facebooku.

Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL

Status je izazvao veliku pozornost raspravu korisnika u komentarima, ovo su samo neki od njih:

”Prije par dana u Splitu, sasvim solidna pizza 35 kuna, veliko pivo 15…”.

”Hvar je prije par godina imao najobičniju pizzu s tri sastojka od 60 do 70kn. Sladoledni kup 60 kn. Za kave i pića ne znam točno, nisam ulazila u barove i kafiće. Meni bilo preskupo”.

”Pizza za 100kn? Ne znam. Ja sam s obitelji u centru Novalje platio 3 srednje pizze, pivu, colu, bocu vode sve skupa 230kn, uz vrlo ljubaznu poslugu i ugodan ambijent”.

”Sve ovisi gdje si na moru naručio, nije svako mjesto pohlepno”.

”Kad odrade sezonu, njihova će djeca skupim autima u Zagreb na studij i kmečat kako je Zagreb skup”.

”Hamede, otvori pizzeriju na moru, plati najam mjesečno 30000 kuna, zaposli 5 djelatnika na po 12000 kuna bruto, proknjiži uredno svaku pizzu i plati PDV državi, plati namirnice dostavljaču, sve ostale poreze i prireze i prodaji pizzu po 30 kuna, da si ju može i sirotinja priuštiti – onu s morskim plodovima. Riješeno”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari