ZATVORENO I SKRAĆENO

Blagdan je, a niste sve kupili? Pogledajte kako danas rade trgovine i trgovački centri

Foto: Unsplash/R.M.

Na blagdan Svih svetih neke će trgovine zatvoriti svoja vrata, a većina ih radit po prilagođenom ili nedjeljnom radnom vremenu

Konzum prodavaonice će na Dan svih svetih, 1.11.2022. raditi prema posebnom radnom vremenu koje možete pogledati ovdje. One koje su u sklopu trgovačkih centara radit će u sklopu radnog vremena samog centra.

Lidl trgovine maksimalno će raditi do 20 sati, a radna vremena trgovina možete pogledati ovdje.

Neke trgovine Spara i Interspara na blagdan Svih svetih bit će zatvorene, dok će druge raditi po prilagođenom radnom vremenu. Popis pogledajte ovdje.

Radno vrijeme trgovina Plodine možete provjeriti ovdje.

Trgovački centri

S druge strane, trgovine u shopping centrima uglavnom će na današnji blagdan biti zatvorene, ali će raditi neki ugostiteljski objekti.

Tower Center Rijeka

Većina trgovina Tower Centra Rijeka na blagdan Svih svetih bit će zatvorena, a vremena onih koji će pak raditi pogledajte ovdje!

Arena Centar Zagreb

Na blagdan Svih svetih trgovine Arena Centra u Zagrebu neće raditi, no neke trgovine i ugostiteljski objekti bit će otvoreni. Njihovo radno vrijeme provjerite ovdje.

Avenue Mall Zagreb

Trgovine Avenue Malla u Zagrebu na blagdan Svih svetih bit će zatvorene. Izuzetak su neki ugostiteljski objekti.

Westgate Shopping City

U utorak, na blagdan Svih svetih, Westgate Shopping City u Zagrebu bit će zatvoren.

City Center One

Prvog dana studenog, na blagdan Svih svetih, City Center one East u Zagrebu neće raditi. Izuzetak je trgovina Interspar, koja će biti otvorena od 8 do 14 sati, kao i Cineplexx, koji će raditi od 16 do 21:30.

Istoga dana trgovine City Centra One West u Zagrebu bit će zatvorene, dok će Interspar raditi skraćeno, od 7 do 14 sati.

Supernova

Trgovački centar Supernova Zadar, Supernova Zagreb Buzin, kao i Supernova Varaždin, Supernova Karlovac, Supernova Sisak East te Supernova Sisak West bit će zatvoreni na blagdan Svih svetih.

TC Portanova Osijek

Prizemlje i prvi kat Trgovačkog centra Portanova u Osijeku bit će zatvoreni, dok će objekti na drugom katu raditi prema prilagođenom radnom vremenu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari