SLAVLJA DO 2 UJUTRO!

Božinović o dočeku Nove godine na otvorenom: Okupljanja više od 100 ljudi bez COVID potvrda – da, ali pod ovim uvjetom

Foto: Facebook/Lilly Boldin

Stožer je donio odluku kojom se 24. i 31. prosinca dopušta trajanje okupljanja, manifestacija i rad ugostiteljskih objekata do 2 sata ujutro

Ministar i šef Nacionalnog stožera civilne zaštite Davor Božinović objavio je na sjednici Vlade da je Stožer nakon razgovora s ugostiteljima, ali i nakon višetjednog pada broja zaraženih te očekivanja građana donio odluku kojom se 24. i 31. prosinca dopušta trajanje okupljanja, manifestacija i rad ugostiteljskih objekata do 2 sata ujutro, pišu RTL Vijesti. 

VIDEO DANA:

“To što će se te dvije noći moći raditi duže ne znači da se ne treba pridržavati ostalih mjera i zato želim podsjetiti na kombinaciju: distanca, nošenje maski za lice i provjetravanje prostora. U vezi okupljanja na otvorenom s više od 100 osoba bez obaveznih COVID potvrda potvrda, to je moguće, ali ako ga odobri županijski zavod za javno zdravstvo. To se odnosi na dočeke Nove godine, kazao je Božinović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari